Lasergame Roermond

Lasergame Roermond huren

Lasergame Roermond huren – Lasergamen in of in de buurt bij Roermond? 

Lasergamen in Roermond is een hele leuke activiteit die je kunt organiseren voor mensen die in of in de buurt wonen van Roermond.

Bekijk Lasergameset voor in Roermond

Speel Lasergame in Roermond

Lasergamen in Roermond kan een geweldige ervaring zijn. Natuurlijk kun je kiezen om te lasergamen in een lasergame arena, maar in plaats daarvan kun je ook lasergame huren. Met het huren van laserguns, vesten en eventueel rookmachines, kun je zelf een leuke lasergame in Roermond spelen, zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

In een lasergame arena in de buurt van Roermond betaal je al gauw 20-30 euro per persoon voor een uurtje, als je huurt ben je bij ons €6,- voor een volledige dag kwijt. Je kunt dan lasergamen door Roermond met zoveel spelers als je wilt.

Als je wilt kun je de lasergame set ook nog uitbreiden met vest voor €3,- extra. Daardoor kun je ook geraakt worden op de torso, waardoor de lasergame een stuk realistischer wordt. Dan alsnog ben je nog maar €9,- voor een hele dag kwijt.

Bekijk wat we verhuren

Lasergamen in Roermond

Roermond biedt een super omgeving om te lasergamenLasergamen in Roermond kan natuurlijk indoor (op een binnenlocatie) die je zelf regelt. Denk hierbij aan een gymzaal of boerderij schuur, maar dat is niet persé nodig.

Outdoor (buiten) lasergamen in Roermond kan ook. Je hoeft dan niet persé een locatie te regelen, maar je kunt lasergamen op een publieke locatie. Er zijn veel verschillende publiekelijk toegankelijke locaties in Roermond waar je kunt lasergamen.

Lasergamen in de straatjes van Roermond

In Roermond heb je veel straatjes, winkels, theaters, terrasjes en restaurants. Ideaal om bijvoorbeeld gelijk een restaurantje te boeken bij het lasergamen.

De deelnemers kunnen op een leuke wijze kennis maken met de stad Roermond. In de straatjes van Roermond kun je schuilen en samen met een team kun je tussen het winkelend publiek je tegenstanders gemakkelijk kwijt raken.

De james bond spelvariatie is erg leuk als je lasergame speelt in de straatjes van Roermond.

Lasergame Roermond thuis bezorgd

Teamtag bezorgt ook in Roermond. Waar je ook woont wij bezorgen aan huis, je hoeft de laserguns dus niet op te halen, dat scheelt je een hoop aan brandstof kosten. Met de brandstofkosten van vandaag de dag ben je al snel meer kwijt aan brandstofkosten met halen en brengen van een lasergame, dan wanneer je het laat bezorgen. En dan hebben we het nog niet eens over de tijd die je eraan kwijt bent.

Huur grote laserguns voor de laagste prijs in Roermond

Onze grote anti-cheat laserguns kosten slechts 6 euro per dag. Voor deze grote laserguns zijn wij de goedkoopste van Nederland. Je hebt wel lasergun aanbieders die voor een lagere prijs laserguns aanbieden, maar deze werken vaak erg slecht bij daglicht, zijn niet precies en hebben een bereik van rond de 10M in tegenstelling tot onze lasergun PRO die beschikt over een bereik van 50M.

Lasergame in Roermond huren

De laserguns en vesten werken met veilige infra-rood en zijn geschikt voor zowel een kinderfeestje als voor volwassenen of welke activiteit je met wie dan ook organiseert. Jouw lasergame in Roermond wordt een onvergetelijke activiteit die iedereen bij blijft. Onze lasergun PRO kun je huren voor €6,- per dag en voor €3, extra kun je de lasergame set uitbreiden met vest. Daardoor kun je ook geraakt worden op de torso, waardoor de lasergame nog spannender en realistischer wordt.

Een lasergame huren is een uitstekende en leuke manier om met anderen Roermond te leren kennen. Onze laserguns hebben geen spelerslimiet, je kunt dus bij wijze van spreken met 100 tegen 100 spelen of in 4 teams van 50. Lasergamen is dan ook één van de beste en leukste activiteiten voor grote groepen.

Reserveer Lasergameset voor in Roermond