Algemene Voorwaarden

Inhoud

Artikel 1 – Identiteit Teamtag

Teamtag
handelend onder de naam/namen: Teamtag

Vestigings- & bezoekadres:
Koningin Wilhelminaweg 289
2802HK Gouda

KvK-nummer: 86766767
Btw-identificatienummer Nederland: NL864078511B01

Artikel 2 – Aansprakelijkheid

Teamtag kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig schade en/of letsel dat voortkomt uit het gebruik van de gehuurde lasergame set. Wij adviseren ouderlijk toezicht op de activiteiten met de gehuurde lasergame set.

De laserguns en vesten zijn spat-waterdicht en kunnen tegen lichte regen. Bij hevige regenval kunnen de laserguns en vesten beschadigd raken, daarom adviseren wij de activiteit niet in hevige regen voort te zetten. Wacht tot het minder hard regent, of zorg voor een binnen-locatie achter de hand. De rookmachines kunnen helemaal niet tegen water, deze dienen dus altijd droog te staan onder de verantwoordelijkheid van de huurder. Eventuele schade door water of door onvoorzichtigheid is voor rekening van de huurder.

Teamtag kan in geen enkele weg aansprakelijk worden gesteld voor schade die wordt veroorzaakt doordat de gehuurde artikelen niet (op tijd) worden geleverd.

Artikel 3 – Borg

Teamtag hanteert voor de verhuur van de lasergame sets geen borg. Teamtag vertrouwt op de moraliteit van de huurder. Bij beschadiging van het gehuurde materiaal of andere gebreken door redelijk gebruik, wordt de schade in overleg met de huurder verrekend. Het bedrag wordt vastgesteld door teamtag.nl. We gaan uit van de vervangingswaarde van het materiaal. Bij diefstal en/of verlies is de huurder volledig aansprakelijk.

Artikel 4 – Annulering

Via het annuleringsformulier op teamtag.nl/reservering-annuleren kun je annuleren. Je kunt annuleren tot 7 dagen voor de afgesproken huurdatum. Dus huur je woensdag 20 september, dan kun je uiterlijk woensdag 13 september nog annuleren en kun je donderdag 14 september niet meer annuleren.

Binnen deze 7 dagen maken wij de bestelling namelijk voor je klaar en vaak wordt deze al 5 dagen voor je huurdatum opgestuurd. Dit doen we bewust, om er zeker van te zijn dat je de gehuurde artikelen op tijd hebt. Wij hebben dan je bestelling volledig klaar gemaakt en verpakt, de PostNL/DHL verzend en retourlabels voor één of meerdere boxen betaald en je bestelling bij PostNL/DHL gebracht.

Artikel 5 – Wijzigen huurdatum(s)

Het wijzigen van de huurdatum is kosteloos mogelijk indien dit tot 7 dagen voor de afgesproken huurdatum telefonisch of per e-mail kenbaar wordt gemaakt.

Mocht het wijzigen van de huurdatum binnen 7 dagen voor de afgesproken huurdatum kenbaar worden gemaakt dan worden de reeds gemaakte kosten betreffende verzending doorberekend naar de huurder.

Artikel 6 – Afhalen en retourneren

De tijd en locatie voor het afhalen van het lasergamepakket staat bij het aanvinken van de verzendmethode en deze worden vervolgens via een automatische mail gecommuniceerd en bevestigd. Op de retourdatum dient het pakket te worden teruggebracht op de locatie van waar het is opgehaald. Van locaties en tijden kan worden afgeweken indien dit duidelijk is afgesproken via de mail.

Ophalen van het lasergamepakket kan de dag van te voren. Het terugbrengen gebeurt een dag na de huurdatum tenzij deze dag op een zon- of feestdag valt. In dat geval mag het pakket een dag later retour. Voor iedere te late dag wordt een dag extra huur in rekening gebracht.

Artikel 7 – Verzending

Teamtag verzendt alleen naar adressen binnen Nederland. Reserveringen waarbij is gekozen voor een verzendadres buiten Nederland, worden in alle gevallen geannuleerd tenzij er in overleg alsnog een Nederlandse bezorglocatie wordt vastgesteld.

De Lasergame set wordt alleen verzonden wanneer de reserveringsaanvraag per e-mail is bevestigd met een factuur. Vanwege mogelijke verwerkingstijd adviseren wij minimaal 48 uur voor de huurdatum de reservering te plaatsen en te betalen.

De Lasergame set wordt door Teamtag gestuurd naar het pakketpunt of huisadres dat bij de reservering is opgegeven. Hier kan in overleg met de huurder van worden afgeweken mocht dit door Teamtag noodzakelijk worden geacht. De huurder wordt per e-mail geïnformeerd op het moment dat de lasergame set wordt verzonden. In deze e-mail staat informatie over de tijd van levering en het adres van een eventueel pakketpunt of huisadres.

Het lasergamepakket dient uiterlijk één dag na de huurdatum te worden geretourneerd met uitzondering op zon- en feestdagen. Voor het terugsturen wordt het retourverzendlabel gebruikt welke door teamtag.nl aan het pakket is toegevoegd. Voor elke dag later dan één dag na de huurdatum wordt een dag huur in rekening gebracht.

Teamtag stuurt het pakket vaak eerder op om er zeker van te zijn dat de huurder de lasergame artikelen op tijd binnen heeft. Teamtag meldt dit duidelijk in de bevestigingsmail en bij het reserveren, daarnaast ontvangt de huurder een track & trace via de mail om de levering te kunnen volgen. Het is de verantwoordelijkheid van de huurder om de artikelen aan te nemen, ook al vindt het tijdstip van levering plaats eerder dan de ontvangstdatum.

De huurder is ook verantwoordelijk om zijn of haar spam folder te controleren op gemiste email berichten. Bij het reserveren en in de bevestigingsmail wijst Teamtag voor de zekerheid op het controleren van de spam folder. Aan het niet ontvangen of missen van informatie m.b.t. levering kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien de gehuurde artikelen buiten de macht van Teamtag om alsnog te laat aankomen, waardoor er geen gebruik gemaakt kan worden van de gehuurde artikelen, zal mits er geen gebruik gemaakt is van de gehuurde artikelen, het aankoop bedrag volledig worden teruggestort.

In een enkel geval ontkomen we niet aan het risico dat onze bezorger, ondanks dat Teamtag het extra vroeg opstuurt, het niet lukt op tijd te leveren. In dat geval wordt het bedrag teruggestort. Teamtag beschikt niet over een eigen bezorgdienst om alsnog te kunnen leveren.

Artikel 8 – Privacy Verklaring

Wij willen u naast deze algemene voorwaarden ook verwijzen naar de privacyverklaring op onze website teamtag.nl. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden wordt ook met onze privacyverklaring ingestemd.

Artikel 9 – Doorverhuren en derden

De lasergame set met alle inhoud mag niet worden doorverhuurd of op andere wijze ter beschikking worden gesteld aan derden.