Lasergame Rotterdam huren

Lasergame Rotterdam huren – Lasergamen in of in de buurt bij Rotterdam? 

Lasergamen in Rotterdam is een hele leuke activiteit die je kunt organiseren voor mensen die in of in de buurt wonen van Rotterdam.

Speel Lasergame in Rotterdam

Rotterdam is de grootste havenstad van Nederland en een geweldige plaats om te lasergamen. Verder kent Rotterdam mooie natuurgebieden waar je kunt lasergamen. Hier zijn een aantal locaties waar je in Rotterdam lasergame kunt spelen.

lasergamen-rotterdam-lasergame-huren-huur-met-vest-laserguns

Lasergame Rotterdam in de haven

Natuurlijk is de haven één van de bekendste plaatsen in Rotterdam, de grote haven. Hier heb je veel schuilplekken en er varen grote boten die obstakels kunnen vormen als je elkaar wilt raken aan de overkant.

Parkhaven – Lasergamen in Rotterdam

Parkhaven is ook één van de leukste plekken om met goed weer te lasergamen in Rotterdam. Je hebt daar veel bomen en obstakels staan. Ook is er een groot meer waar je overheen kunt snipen. Parkhaven is een prachtig park en toegankelijk voor iedereen. Daarmee maakt het een uitstekende locatie om een potje lasergame te spelen, voor bijvoorbeeld een kinderfeestje.

Lasergamen bij de Kuip in Rotterdam

Eén van de bekendste plekken in Rotterdam is de kuip. Het grote Feyenoord stadion typeert Rotterdam en representeert één van de top voetbal teams van Nederland. Dit is een uitgelezen kans om meer van de cultuur van Rotterdam te proeven. 

Lasergamen in de buurt bij de Kuip laat je kennis maken met een groot stuk cultureel erfgoed in Nederland. Bijna iedere Rotterdammer is trots op het mooie stadion en de voetbalclub.

Verder heb je bij de kuip lekkere restaurants in de buurt en ook een bioscoop die van pas kunnen komen bij het plannen van een lasergame feestje of uitje.

lasergame-rotterdam-lasergamen-huren-huur-met-vest-laserguns

Lasergame in het Zuiderpark van Rotterdam

Als vierde plek kunnen we je het Zuiderpark van Rotterdam aanbevelen. Dit park is zeer gemakkelijk te bereiken met het OV en kent net als parkhaven veel obstakels zoals bomen waarachter je kunt verschuilen. Handig als je in de buurt of in Rotterdam Zuid woont. Verder heb je daar ook veel eetgelegenheden in de buurt waar je lekker kunt eten. Verder heb je aardig wat café’s in de buurt waar je echte hollandse bitterballen kunt eten of gebak met koffie kunt bestellen.

Lasergamen in een bootje bij de Bergse plassen in Rotterdam

In Rotterdam Noord heb je de Bergse plassen waar je een super leuk lasergame evenement kan organiseren. In de Bergse plassen kun je namelijk heel gemakkelijk bootjes huren. Huur met 2 teams een fluisterbootje en schiet met de laserguns vanuit de bootjes op elkaar. Google maar eens op fluisterboot huren Bergse plassen, je vindt dan zat verhuurders.

Lasergame huren in Rotterdam: Thuis bezorgd

Lasergame huren in Rotterdam kan bij Teamtag. Wij bezorgen namelijk overal in Nederland, dus ook op jouw adres. Stel je pakket samen, vul je adres in en we bezorgen bij jou in de buurt. Niet thuis? Geen probleem, we versturen het minimaal 1 dag vóór je huurdatum, zodat als je die dag niet thuis bent, je jouw samengestelde pakket bij een pakketpunt in de buurt kunt ophalen.

Laserguns huren in Rotterdam

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Lasergame huren met vest in Rotterdam

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag
€9,– per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Meest gekozen

Lasergame set met rook in Rotterdam

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (groot)
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen