Lasergame set huren

Lasergame set huren kan bij ons voor €6,- per lasergun en met vest voor €3,- extra. Stel je lasergame set samen voor de laagste prijs in Nederland.

Lasergame sets

Laserguns set

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (XL)
Anti-cheat en tot 50M precies
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun

Lasergame set met vest

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag-beste-gun
€6 + 3,- per speler
Lasergun PRO (XL)
Anti-cheat en tot 50M precies
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun
Geraakt worden op vest (buik)

Meest gekozen

Lasergame set met rook

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (XL)
Anti-cheat en tot 50M precies
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun
Geraakt worden op vest (buik)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen

Hierboven kun je kiezen tussen 3 verschillende lasergame sets. Een lasergame set bestaande uit laserguns, uit laserguns met vesten of een lasergame set inclusief laserguns, vesten en rookmachine(s).

Welke lasergame set huren?

Welke lasergame set je het beste kunt huren hangt af van de lasergame die je wilt organiseren. Ook hangt het er vanaf hoeveel je uit wilt en kunt geven. Verder hangt het er nog vanaf of de deelnemers eerlijk spelen of snel vals spelen. Hierboven staan 3 verschillende lasergame set samenstellingen, wij helpen jouw de juiste lasergame set te kiezen.

Lees één van de onderstaande alinea’s die aansluit bij jouw situatie en de beste keuze wordt duidelijk.

Goedkoop een lasergame set huren

Als je niet teveel wilt uitgeven of niet veel te besteden hebt, dan is de beste en goedkoopste optie om enkel laserguns te huren. Je kunt elkaar gewoon op de lasergun raken, je hebt dus niet persé een vest nodig. De laserguns zijn geschikt voor buiten en binnen en schieten tot 50M ver.

Voor het huren van een goedkope lasergame set ben je bij Teamtag aan het juiste adres. Deze grote laserguns zijn namelijk het goedkoopste bij Teamtag. Bij de meeste verhuurders, kost deze lasergun 6,50 per dag of meer. Bij ons kost deze maar €6,- per dag.

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot

Anti-cheat Lasergame set huren

Vind je het belangrijk dat het spel eerlijk gaat? Dan is ook ons lasergame set pakket zonder vest of rookmachine interessant. Alle laserguns van Teamtag, die wij verhuren zijn namelijk uitgerust met een anti-cheat functie waardoor valsspelen niet mogelijk is.

lasergame-set-huren-anti-cheat

Met laserguns van andere verhuurders hebben veel laserguns geen anti-cheat functie. Hierdoor kunnen de spelers de levens resetten door de lasergun even snel uit en aan te zetten en vervolgens opnieuw hetzelfde team te kiezen. Bij de laserguns van teamtag kan alleen de spelleider dit doen.

Als al je levens op zijn hoor je “Game over”. Je lasergun kan dan niet meer schieten en zoals beschreven in onze spelregels kun je jouw levens alleen terugkrijgen en weer deelnemen aan het spel, als je de levens reset met een spelleiders gun.

Vesten kun je altijd uit en aanzetten, deze zijn helaas niet met anti-cheat functie uitgerust. Je moet als je met vest huurt dus kunnen vertrouwen op de spelers. Als de speler echter al zijn levens kwijt is op de lasergun, kan deze niet meer meedoen tot na het resetten bij de spelleider. Vertrouw je de deelnemers niet, dan zijn enkel laserguns je beste optie.

Realistisch lasergame set huren

De meest realistische lasergame set huren doe je door de lasergame set met vest te kiezen. Door het lasergamen met lasergun in combinatie met vest kun je ook geraakt worden op je torso. Daardoor wordt de lasergame een stuk realistischer. Het kost je 3 euro extra per speler maar daar krijg je veel plezier voor terug.

Je moet namelijk ook je torso beschermen en kunt dus niet als een rambo rennen en je lasergun achter je rug houden, zodat je niet geraakt kan worden.

Het lasergame set met vest is echt geschikt voor spelers die houden van wat meer tactiek en een realistischer spel wil spelen. Als alle levens op je vest op zijn, gaat deze heel hard trillen en moet je naar de spelleider.

Met vest is vooral extra leuk bij spelvariaties zoals capture-the-flag. Je kunt namelijk niet de vlag dragen en je gun verstoppen, want als je vest hard gaat trillen ben je af en moet je de vlag laten vallen.

Wat de spelleider dan doet mag je zelf bepalen, wacht je aan de kant, of reset de spelleider je gun en vest, noteert een punt voor de tegenpartij en mag je de strijd voortzetten? Het is net wat je als groep leuker vindt. De laatst genoemde spelvariatie wordt ook wel Team Deatchmatch genoemd.

lasergame-set-huren-capture-the-flag
Met vest is vooral extra leuk bij spelvariaties zoals capture-the-flag.
lasergame-set-huren-ultieme-ervaring-met-rook-sfeer

Lasergame set huren voor de ultieme ervaring

Als je echt een overgetelijke lasergame wil organiseren kun je het beste de lasergame set huren met rook. Je hebt dan en laserguns met anti-cheat, en een realistisch spel met vest, en daarnaast ook nog eens een super sfeer dankzij de rookmachine.

Deze rookmachine vult jouw locatie met een kleurrijke mist. Dit voegt zo ontzettend veel toe, omdat juist sfeerimpressie met allerlei kleuren en geluiden bij mensen blijft hangen.

Het kost natuurlijk wel wat meer, maar voor de ultieme ervaring is de rookmachine echt een must.

Let wel op: de kleurrijke mist/rook blijft alleen hangen in binnenlocaties. Buiten is de rook zo verdwenen, waardoor de rookmachine tegen zou kunnen vallen. Daarom adviseren wij alleen om deze lasergame set met rook te huren als je wilt lasergamen op een binnenlocatie.

Lasergame set huren als geld geen rol speelt

Als geld geen rol speelt, en je wilt een geweldige ervaring neerzetten, dan is het lasergame set met rook je beste optie. Deze is wel het duurste, maar dan heb je realistisch spel met laserguns en vesten en de sfeer van een geweldige rookmachine.

Met dit lasergame set creëer je een onvergetelijke strijd met sfeer die iedereen bij blijft. Spelers kunnen zich verstoppen en elkaar verrassen in de kleurrijke mist of rook.

lasergame-huren-rookmachine-9

Lasergame set huren buiten of binnen

Voor binnen kun je alle lasergame sets huren. Zonder vest, met vest, en met vest en rookmachine. De laserguns, vesten en rookmachines zorgen allemaal voor extra veel kleur, het leukste is daarom eigenlijk om op een binnenlocatie te spelen die je ook donker kunt maken.

Als je echter buiten wilt lasergamen, kun je kiezen tussen laserguns huren zonder vest of lasergame huren met vest. De rookmachine is alleen geschikt voor binnenlocaties, omdat de rook anders zo verdwenen is.

Let wel op, de laserguns en vesten kunnen enkel tegen spatregen. Je kunt dus wel met spatregen buiten lasergamen, maar als het hard regent dien je de lasergame stop te zetten en te schuilen, of voort te zetten op een binnenlocatie.