Lasershoot indoor

lasershoot-indoor

Speel Lasershoot indoor of outdoor en ga de strijd aan met vrienden, familie of collega’s.

Lasershoot betekent hetzelfde als lasergame. Lasergame is slechts een ander woord voor lasershoot. Beide benamingen zijn correct.

U kunt kiezen voor een hal, maar dan betaalt u een hoge prijs voor maar een kleine tijd. Er is ook een goedkoop alternatief: Lasershoot huren.

Hoe huur je lasergame(lasershoot)?

Lasershoot indoor op een locatie naar keuze

U kunt lasershoot indoor op een locatie naar keuze spelen. Heeft u er al eens aan gedacht om bijvoorbeeld op kantoor of thuis te lasershooten?

Verstoppen in de bedrijfskantine of duiken achter bekende meubels. Tussendoor wat drinken of eten en weer verder, omdat u alle tijd heeft.

Met indoor lasershoot huren zijn de mogelijkheden onbeperkt en kunt u overal spelen, bijvoorbeeld:

  • Op kantoor
  • In de winkel
  • In school
  • In de gymzaal
  • In de schuur
  • In huis

indoor-lasershoot-gymzaal

Lasershoot zolang u maar wilt

Als u lasershoot guns en eventueel vesten huurt, kunt u zolang spelen als u wilt. U heeft alle vrijheid om er dingen bij te bedenken. Zo kunt u rustig een etentje of borrel tussendoor plannen en hoeft u niet te haasten.

Indoor Lasershoot geen vervoer nodig

Het hangt er natuurlijk vanaf wie u uitnodigt en wanneer u de indoor lasershoot plant, maar u kunt het spelen op een locatie in de buurt.

Als u het op kantoor doet, kunnen collega’s gewoon ‘s avonds blijven op kantoor. En als u lasershoot thuis speelt, hoeft u het huis niet eens uit.

Dit alles scheelt een hoop aan logistieke planning, in de file staan, spits ontwijken en vervoer regelen. Daarnaast bespaart u reiskosten. Met de Teamtag verzend service leveren wij het bij u aan de deur.

lasershoot-indoor-kosten

Kosten van indoor lasershoot

Lasershoot indoor huren is veel goedkoper dan naar een lasershoot arena gaan. Voor een lasershoot arena betaalt u al gauw 20-30 euro p.p voor 30-60 minuten.

Als u huurt betaalt u bij ons slechts €6,- per lasergun en voor de combinatie met vest betaalt u €9,-. Lasershoot spelen zolang u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Wat is Lasershoot indoor?

Lasershoot indoor, ook wel lasergamen of lasertag genoemd, is een spel waarbij iedere speler een lasergun(en soms een vest) krijgt en zijn of haar tegenstanders probeert af te schieten.

In Lasershoot indoor ga je de strijd aan op een binnenlocatie. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfspand, school, sporthal of winkel zijn.

lasershoot-indoor-wat-is-het

Team Match

Speel in 2 teams en zet een timer voor een x aantal minuten. Elke keer als uw team iemand uitschakelt krijgt uw team een punt. Het team dat de meeste punten heeft als de timer afgaat, wint!

Team deathmatch

indoor-lasershoot-team-death-match

U speelt team tegen team, maar u mag niet resetten bij de spelleider. Af = af. Als alle spelers van een team zijn uitgeschakeld, heeft dat team verloren. Het team wat overblijft wint.

Capture the flag

Elk team verstopt een vlag. U wint het spel als u de vlag te pakken krijgt. U kunt er voor kiezen of u met resetten van levens doet.

James Bond

Eén van de spelers in uw team is James Bond. Als die al zijn levens verliest is het spel klaar. U moet de James Bond van de tegenstander uitschakelen.

Zombierun

Alle spelers beginnen met een harnas zonder kleurcode. Eén speler is de zombie met de kleur groen. Bent u geraakt op uw borstharnas, dan wordt u ook groen en moet u de zombie helpen door ook een geweer te pakken met de kleur groen. De laatste die overblijft wint.

Hoe werkt een Lasershoot gun?

Infrarood signalen zijn niet zichtbaar, onschuldig en niet schadelijk voor de gezondheid.

Ook is het niet erg als u zwanger bent en geraakt wordt of als uw baby door een infrarood signaal geraakt wordt.

De laseshoot guns maken gebruik van dezelfde techniek als de afstandsbediening van een TV of Stereo installatie.