Lasergame Utrecht huren

lasergame-utrecht-lasergamen-huren-stad-provincie-laserguns-indoor-outdoor-pistolen

Lasergame Utrecht huren – Lasergamen in of in de buurt bij Utrecht? 

Lasergamen in Utrecht is een hele leuke activiteit die je kunt organiseren voor mensen die in of in de buurt wonen van Utrecht.

Speel Lasergame in Utrecht

Lasergamen in Utrecht kan een geweldige ervaring zijn. Natuurlijk kun je kiezen om te lasergamen in een lasergame arena, maar je kunt er ook voor kiezen om lasergame te huren. Met het huren van laserguns, vesten en eventueel rookmachines, kun je zelf een leuke lasergame in Utrecht spelen, zonder dat het veel geld hoeft te kosten.

In een arena in Utrecht lasergamen kost al gauw 20-30 euro per persoon voor een uurtje, als je huurt ben je bij ons €6,- voor een volledige dag kwijt. Je kunt dan lasergamen door Utrecht met zoveel spelers als je wilt. Eventueel kun je de lasergame set ook nog uitbreiden met vest voor €3,- extra. Dan alsnog ben je nog maar €9,- voor een hele dag kwijt.

Lasergamen in Utrecht

Utrecht biedt een super omgeving om te lasergamen. Je hoeft zelf geen locatie te regelen, maar kunt gewoon in de stad lasergamen. Er zijn verschillende locaties waar je kunt spelen. We hebben een aantal bekende locaties in Utrecht beschreven ter inspiratie, voor als je in (de buurt bij) Utrecht woont.

In het park

Utrecht kent verschillende parken en één van de bekendste is toch wel het Maximapark. Dit is een mooi groen park vol met slootjes, bruggetjes, bomen en bosjes die uitstekend zijn als hide-out. Verstop je achter bomen en in bosjes om je tegenstander te verrassen.

Lasergamen in Utrecht Centrum

Lasergamen kan ook in Utrecht centrum langs de bekende Singels. Er zijn veel gebouwen en straatjes waar je in kunt schuilen of op afstand kunt snipen. Bovendien leer je de stad Utrecht nog beter kennen. Door te zoeken naar goede plekken om te schuilen, kom je vanzelf winkels, gebouwen, monumenten en steegjes tegen waar je nog nooit bent geweest.

Lasergamen in het bos van Utrecht

Ook kun je lasergamen in het bos van Utrecht. Utrecht heeft het grootste bosgebied van de provincie en het één na grootste bosgebied van Nederland. Dit bos heet de Utrechtse Heuvelrug. Als je een grote groep hebt om lasergame mee te spelen, dan is de Utrechtse Heuvelrug één van je beste opties.

Schuil achter bomen,en ren over de paadjes van dit prachtige bosgebied en leer de natuur van Utrecht kennen!

Voor het spelen in het bos, adviseren wij het teamspel “Capture the flag”. Het bos in Utrecht is gigantisch en je kunt dus een goede basis maken voor de vlag van jouw team. Ga strategisch en tactisch te werk: zet een ambush op om je tegenstanders in de val te laten lopen.

lasergamen-utrecht-lasergame-huren-bos-utrechtse-heuvelrug-laserguns-met-vest-huur-verhuur-indoor-kinderfeestje-outdoor-volwassenen

Lasergame Utrecht laten bezorgen

Teamtag bezorgt ook in Utrecht. We bezorgen aan huis, dus je hoeft je huis niet uit. We begrijpen dat je een zeker gevoel wilt hebben dat de gereserveerde lasergame set erop tijd is. Daarom bezorgen wij minimaal één dag van te voren. Reserveren kan gemakkelijk via ons reserveringssysteem.

Lasergame in Utrecht huren

Bij ons kun je voor slechts €6,- een lasergun PRO huren. De lasergun heeft levens en je kunt elkaar raken op de lasergun. Eventueel kun je het spel realistischer maken door er voor €3,- een vest bij te huren.

Kies zelf of je in Utrecht op een thuislocatie speelt, of op een publiekelijke locatie, zoals in het park, centrum of bos. Lasergame huren in Utrecht is leuk voor studenten of groepen toeristen om op een leuke manier de stad Utrecht te leren kennen. Ook is lasergame huren erg leuk voor een familiedag of kinderfeestje. Het is voor iedereen geschikt.

Laserguns huren in Utrecht

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Lasergame huren met vest in Utrecht

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag
€6 + €3,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Meest gekozen

Lasergame set met rook in Utrecht

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (groot)
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen