Lasergame huren voor een kinderfeestje

lasergame-huren-kinderfeestje

(of gymles/sportdag)

Waarom lasergamen ideaal is voor een kinderfeestje

Naast dat het een onvergetelijke ervaring is voor de kinderen, is het huren van een lasergameset voor een kinderfeestje (en gymles of sportdag) ook nog eens heel praktisch voor ouders, verzorgers en leerkrachten.

Het kan buiten en binnen

De kinderen kunnen zowel buiten als binnen lasergamen. Omdat niet alle laserguns op de markt goed werken bij daglicht, hebben wij deze vóór levering van de fabrikant uitvoerig getest. Onze laserguns zijn speciaal geselecteerd om ook bij daglicht goed te functioneren.

Bepaal zelf de duur

Je kunt zelf bepalen hoelang de lasergame doorgaat. Het voordeel van een lasergame set huren voor een kinderfeestje is dat de kinderen extra lang plezier hebben. Zo hebben ze de tijd om veel verschillende spelvariaties te doen. Verder kun je de lasergame ook even stopzetten om tussendoor wat lekkers te eten en te drinken.

Veilig en pijnloos

Lasergamen werkt met infrarood signalen die je ook in je afstandsbedieningen thuis gebruikt. Deze signalen zijn volledig onschuldig en in geen enkele vorm slecht voor de gezondheid.

Verder ervaren kinderen bij lasergamen geen pijn en het is ook niet eng. De laserguns hebben geen scherpe randen, dus aan de laserguns jezelf bezeren is bijna onmogelijk.

Op een locatie naar keuze

De kinderen kunnen lekker dichtbij huis blijven of je kunt juist van huis naar bijvoorbeeld een bos gaan. Kies een locatie die je zelf fijn vindt. Denk aan (een):

  • Thuis
  • Schuur
  • Gymzaal
  • Grote tuin
  • Straat
  • Bos

Geen vervoer nodig

Het hangt er natuurlijk af waar je het kinderfeestje organiseert, maar als je het op een locatie in de buurt doet hoef je geen vervoer te regelen.

Kan met zoveel kinderen als je wilt

Er zit geen limiet aan het aantal kinderen die mee kunnen doen aan de lasergame. Dus ook voor grote kinderfeestjes waarbij alle jongens of meiden van de klas worden uitgenodigd, is het huren van laserguns en vesten een succes.

Lasergame huren is niet duur

Lasergame huren is veel goedkoper dan naar een lasergame arena gaan. Voor een Lasergame arena betaal je al gauw 20-30 euro per kind voor 30-60 minuten.

Als je bij ons huurt, betaal je slechts €6,- per lasergun en in combinatie met vest €9,-. De kinderen hebben dan de hele dag(of net wat je fijn vindt) om zoveel spelvariaties te doen als ze maar willen.

Hiernaast bespaar je ook nog eens op brandstofkosten, mocht je een locatie in de buurt kiezen.

Bezorging door heel Nederland

Of je nu in Friesland, Groningen, Zeeland of welke provincie dan ook woont, wij bezorgen thuis aan de deur of bij een pakketpunt bij jou in de buurt.

lasergame-huren-kinderfeestje-laserguns-vest-set-verhuur-huur-een-lasergamen

Geen gedoe of zorgen

Wij hebben het verhuur van lasergame sets afgestemd op klantenervaringen. Hierdoor hebben we de meeste zorgen die klanten hadden bij het organiseren van een kinderfeestje weggenomen:

lasergame-huren-kinderfeestje-lasergamen-thuis-bezorgd

1. Lasergame set op tijd in huis

Wanneer je de uitnodiging voor het kinderfeestje eruit hebt gestuurd en de reservering hebt geplaatst wil je zorgeloos kunnen verwachten dat de lasergame op tijd komt.

Niets is vervelender als je de lasergame niet rustig kunt voorbereiden, of in het ergste geval: de lasergame op het feestje niet kan doorgaan omdat de spullen er niet zijn.

Daarom is jouw ontvangstdatum altijd één dag voor je huurdatum en vaak sturen we de lasergame set ook nog eens eerder op. Zodra je de reservering hebt geplaatst, krijg je vanzelf een mailtje van de bezorgingsdienst vóór de ontvangstdatum en zie je met Track & Trace wanneer je pakket wordt geleverd.

Ben je niet thuis? Geen probleem, dan ligt je pakket de volgende dag bij een pakketpunt bij jou in de buurt.

2. Snel beginnen

Het laatste wat je wilt is urenlang bezig zijn om te begrijpen hoe alles werkt. Dit hebben we opgelost om een 3 stapsklaar handleiding toe te voegen. Met deze handleiding kun je binnen enkele minuten beginnen.

3. Krijg ik er gratis reservegun(s) bij?

Als een kind opeens niet meer kan meedoen is dat niet leuk. Daarom sturen we altijd één of meer reserveguns mee, voor als er eentje niet goed lijkt te functioneren.

4. Krijg ik er gratis extra batterijen bij?

Laserguns vreten batterijen, daarom zorgen we dat de laserguns voldoende geladen zijn. Voor de zekerheid sturen we gratis extra batterijen en een schroevendraaier mee, zodat als één van de laserguns niet meer goed functioneert, je de batterijen zelf kunt vervangen.

5. Moet ik zelf spelvariaties bedenken?

Zelf hoef je niet van te voren na te denken over spelvariaties. In de meegeleverde handleiding hebben we een vijftal aan spelvariaties staan, waaruit de kinderen kunnen kiezen. Deze zijn kort en bondig beschreven.

lasergame-huren-kinderfeestje-lasertag-lasergame-pistolen-laserguns

6. Geen ruzies

Doordat onze Laserguns zijn uitgerust met een Anti-cheat functie, kunnen kinderen zonder spelleider hun levens niet terugkrijgen. Daardoor blijft het eerlijk en voorkom je dat kinderen ruzie gaan maken.

7. Hoe werkt retour? Duidelijke retoursinstructies

Je wilt voorkomen dat er extra kosten in rekening worden gebracht omdat er slechte communicatie is over het retourneren. Daarom zit er standaard in het pakket een retourslabel met duidelijke instructies, zodat retourneren een fluitje van een cent is.

8. Weervoorspelling slecht? Vóór 48 uur annuleren

Mocht je een buitenlocatie in gedachte hebben en blijkt dat het weer tegenvalt. Dan kun je vóór 48 uur kosteloos annuleren, tenzij wij het pakket al hebben opgestuurd, in dat geval betaal je alsnog alleen maar de verzendkosten, de rest wordt netjes teruggestort.

(of gymles/sportdag)

Wat is lasergamen?

Als je nog niet bekend met lasergamen is het belangrijk om eerst te weten wat lasergamen nu eigenlijk is.

lasergun-pro-anti-cheat-teamtag-blauw
Lasergun

Lasergamen is een spel waarbij ieder kind een lasergun (en vaak een vest) krijgt. Kinderen kunnen deelnemen aan de lasergame door een teamkleur te kiezen op de lasergun. Nadat de teams eerlijk zijn verdeeld en de kleuren zijn ingesteld kan de lasergame beginnen.

Laserguns werken op veilige infrarood

Zodra het spel begonnen is kunnen de spelers op elkaar schieten met infrarood-signalen(wikipedia). Dit zijn signalen die je TV-afstandsbediening ook gebruikt en zijn volkomen veilig. Je ziet ze niet en voelt ze niet, daarom is lasergamen ook geschikt voor kinderen, het is niet eng of gevaarlijk, maar wel spannend en leuk!

Hoe gaan er levens af?

Als een kind een lasergun of laservest van een andere teamkleur raakt gaat er bij de geraakte speler een leven af. Dit wordt aangetoond met lampjes, hoe meer lampjes er nog branden, hoe meer levens de speler nog heeft.

lasergame-huren-met-vest-kinderfeestje-activeren-teamkleur-kiezen-instellen

Wanneer is er iemand af?

Hierdoor is het eenvoudiger om scores bij te houden en kunnen kinderen niet vals spelen. En dat voorkomt weer een hoop ruzies.

lasergamen-kinderfeestje-verhuur-uitleg-huren

Wat is een spelleider?

Wie de spelleider is bepaal jezelf, deze kan:

  • levens resetten
  • vesten instellen
  • optioneel de score bijhouden

Wij adviseren eigenlijk altijd om een volwassen spelleider te hebben. Deze kan toezicht houden en zorgt dat alles eerlijk gebeurt, maar je hoeft niet persé een spelleider te hebben.

Spelleider niet persé nodig

In het geval dat er geen spelleider is, stel je nog voordat de lasergame begint, met de spelleidersgun alle vesten in en reset je alle levens. Daarna leg je de spelleidersgun aan de kant tot aan de volgende battle.

Hoe herken je de spelleidersgun?

De spelleiders gun is een lasergun die er hetzelfde uitziet als een normale lasergun, alleen heeft deze een sticker erop met ‘Spelleidersgun’.

Lasergame sets kinderfeestje

Hieronder sets die geschikt zijn voor een kinderfeestje, sportdag of gymles.

Laserguns huren voor kinderen

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (XL)
Veilig, makkelijk te bedienen
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun

Lasergame huren met vest voor kinderen

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag-beste-gun
€6 + 3,- per speler
Lasergun PRO (XL)
Veilig, makkelijk te bedienen
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun
Geraakt worden op vest (buik)

Meest gekozen

Lasergame set met rook voor kinderen

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (XL)
Veilig, makkelijk te bedienen
Handleidingen & Spelvariaties
Geraakt worden op lasergun
Geraakt worden op vest (buik)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen