Lasergame huren volwassenen

lasergame-huren-volwassenen-met-vest

Lasergame huren voor volwassenen? Huur professionele grote laserguns voor €6,- en met vest voor €3,- extra. Geniet van een spannende strijd met vrienden, collega’s of familie.

Lasergun PRO

lasergame-huren-volwassenen-lasergun-pro-professionele-laserguns
Professionele lasergun voor volwassenen
Schiet tot 50M precies
Anti-cheat functie
Geraakt worden op lasergun

Lasergame organiseren voor volwassenen

Met onze lasergame sets voor volwassenen blijft jouw georganiseerde lasergame iedereen bij. Wel is het belangrijk is dat je de uitnodiging er op tijd uitstuurt en van te voren reserveert. Dit om er zeker van te zijn dat de lasergame set nog beschikbaar is op de gewenste datum.

lasergame-huren-volwassenen-voor-volwassene-huur-een-verhuur-professionele-laserguns-lasergun-vrijgezellenfeest-familiedag-bedrijfsuitje-pistolen-geweer
Familiedag
Bedrijfsuitje
Vrijgezellenfeest

Lasergamen leuk voor volwassenen?

Is lasergamen wel leuk voor volwassenen? Het antwoord van voorgaande klanten is een volmondige JA! We hebben een korte samenvatting gemaakt vanuit onze klantenervaringen.

Lasergamen zonder pijn?

Lasergamen doet geen pijn zoals paintballen, dit kun je een nadeel vinden, omdat de strijd voor je gevoel minder realistisch voelt. Je wilt voorkomen dat spelers zomaar RAMBO erin gaan.

Toch blijkt vaak dat lasergamen juist ook door volwassenen als heel leuk wordt ervaren.

Onze laserguns hebben namelijk een Anti-Cheat functie, waardoor je niet zomaar je eigen levens kunt resetten. Als je af bent, kun je niet meer schieten. En tsja, langs de kant staan is misschien nog wel vervelender dan pijn.

Juist omdat lasergamen geen pijn doet, kun je lasergame huren voor jong en oud. Als je weet dat je vrienden, vriendinnen of collega’s niet van pijn houden, is lasergamen een hele leuke ervaring!

Lasergame-huren-volwassenen-laserguns-lasergun-voor-volwassene-professionele-professioneel-set-pistolen-pistool-teamtag

Teambuilding & kennismaking

Lasergamen vergt teamwork en tactiek. In een team leer je elkaar echt goed kennen en samenwerken. Door de lasergame te spelen, ga je vaak op in het spel en vergeet je ongemakkelijke situaties.

teambuilding-kennismaking-lasergame-huren-volwassenen-laserguns-huur-verhuur-zakelijk-set-evenement-leuke-activiteit

Daarom is lasergamen een groot succes als kennismakingsspel. Je vergeet even die muur die je hebt opgetrokken en leert de andere deelnemers in je team goed kennen en zij jou. Vaak zien we dat hoe langer de lasergame voortduurt, des te meer deelnemers zich openen en zichzelf worden.

Daarnaast is er ook ruimte om even te lachen en te praten met elkaar. Je ziet misschien iemand wel rennen die je nooit hebt zien rennen of zit samen verstopt achter een obstakel.

Verder ontdek je verborgen talenten en rollen van deelnemers. Collega’s waarvan je het nooit zou verwachten, pakken opeens de leiding.

Iedereen kan meedoen

Naast dat lasergamen geen pijn doet en het dus laagdrempeliger is om mee te doen, kan het ook met zoveel spelers als je wilt. Het mooie van lasergamen is namelijk dat er geen spelerslimiet is. Je kunt de groep opdelen in 2 tot 4 teams. Iedere speler kiest een teamkleur en de lasergame kan beginnen. Zo zijn er groepen die met meer dan 40 mensen in een bos lasergamen (4 teams van 10 of 20 tegen 20), alles is mogelijk.

professionele-laserguns-huren-volwassenen-voor-gericht-lasergame-precies-50-meter-set

Schiet precies & gericht

Tijdens het selecteren van geschikte laserguns voor volwassenen, hebben we gelet op de precisie van de laserguns. Zo schieten onze laserguns tot op 50M precies. Het is ook niet makkelijk om elkaar te raken, de laserguns zijn scherp afgesteld.

Daarom is het nog best een uitdaging om iemand te raken. Volwassenen die al ervaring hebben zullen beter schieten, het is daarom belangrijk om in de tweede ronde de teams opnieuw te verdelen ten behoeve van de competitiviteit.

Lasergame huren of naar een Arena?

Je wilt graag een lasergame organiseren voor volwassenen, maar je vraagt je nu nog af of je laserguns (en eventueel vesten) wilt huren, of dat je in een lasergame arena een uitje boekt. Om hier een goede beslissing in te maken wil je een aantal zaken tegen elkaar afwegen.

De prijs

De kosten van een lasergame arena liggen vanzelfsprekend veel hoger dan als je lasergame spullen huurt. In een lasergame Arena betaal je al gauw 20 euro voor een halfuurtje tot een uurtje lasergamen. Bij ons betaal je slechts voor 24 uur, €6 per lasergun en €3 per vest.

Niet gebonden aan tijd

Bij lasergame huren voor volwassenen, heb je veel langer de tijd voor een lage prijs. Als je wilt kun je een hele dag lasergamen. Je kunt dan zoveel spelvariaties spelen als je maar wilt.

Daarnaast kun je ook een lekkere lange pauze nemen, om bijvoorbeeld lekker een drankje of hapje te doen. Zo kun je creatief omgaan met tijd en zorgen voor genoeg afwisseling.

Vrije locatie

Met het lasergame huren voor vrienden, familie of collega’s, ben je vrij om de locatie te kiezen. Dat maakt het extra leuk, vooral als sommigen de locatie al kennen.

Denk aan lasergamen op het kantoor waar je altijd zit, de straat, sporthal of een oude schuur, verzin het maar! Ter inspiratie hebben we hier een aantal locaties op rij gezet.

Wij bezorgen door heel Nederland, kies een locatie uit en wij laten het op een adres naar keuze bezorgen!

lasergame-huren-volwassenen-buiten-outdoor-laserguns-huur-verhuur-volwassene-professioneel-professionele-lasergeweer-geweer-pistool-pistolen-set-een

Kan ook buiten

Lasergame huren voor volwassenen kan ook een uitkomst zijn als je graag buiten bent of met heel veel spelers bent. Buiten spelen is dan makkelijker te regelen. In een lasergame arena speel je over het algemeen binnen. Daarom is het boeken voor hele grote groepen vaak lastig.

Onze laserguns kunnen tegen spatregen, dus je kunt gerust buiten lasergamen, let er wel op dat als het gaat gieten je even schuilt of alsnog een binnenlocatie achter de hand hebt. De laserguns kunnen namelijk niet tegen teveel water.

Lasergame huren volwassenen met vest?

lasergame-huren-volwassenen-met-vest-laserguns-lasergeweer-volwassen-volwassene-huur-een-set-verhuur

Dan is er nog de vraag: Wil ik lasergame huren met vest of zonder?

Met vest kun je ook geraakt worden op de torso. Dit maakt het spel realistischer en er is meer tactiek vereist. Voor volwassenen is dit vaak een erg leuke toevoeging. Ook zijn er meer spelvariaties mogelijk, zoals bijvoorbeeld zombierun.

Voor €3,- extra huur je een vest, onze vesten wegen weinig en zitten niet in de weg bij rennen, duiken, springen of tijgeren.

Lasergame sets volwassenen

Laserguns huren voor volwassenen

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Lasergame huren met vest voor volwassenen

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag
€9,– per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Meest gekozen

Lasergame set met rook voor volwassenen

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (groot)
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen