Lasergame Apeldoorn

Lasergame Apeldoorn huren

lasergame-Apeldoorn-lasergamen-huren-laserguns

Lasergame Apeldoorn huren – Lasergamen in of in de buurt bij Apeldoorn?

Lasergamen in Apeldoorn is een hele leuke activiteit die je kunt organiseren voor mensen die in of in de buurt wonen van Apeldoorn.

Speel Lasergame in Apeldoorn

In Apeldoorn lasergamen is geweldig. Apeldoorn is een prachtige stad vol met gezellige straatjes waar je ideaal kunt lasergamen. In apeldoorn zijn verschillende lasergame arena’s, maar je betaalt al gauw 20-30 euro voor een uur. Als je in de buurt woont van Apeldoorn of zelfs in Apeldoorn kun je ook veel goedkoper lasergamen, door te kiezen om lasergame te huren.

Bij ons kun je een lasergun huren voor 6 euro en dan kun je de hele dag zolang lasergamen als je maar wilt. Je kunt daarbij ook een vest huren voor 3 euro extra. Daardoor kun je ook geraakt worden op de torso, waardoor de lasergame een stuk realistischer wordt.

Lasergamen als leuke activiteit in Apeldoorn

Lasergamen in Apeldoorn kan natuurlijk indoor (op een binnenlocatie) die je zelf regelt. Denk hierbij aan een gymzaal of boerderij schuur, maar dat is niet persé nodig.

apeldoorn-stadspark-berg-en-bos-laserguns-lasergame-huren-pistolen

Outdoor lasergame plekken in Apeldoorn

Outdoor (buiten) lasergamen in Apeldoorn kan ook. Je hoeft dan niet persé een locatie te regelen, maar je kunt lasergamen op een publieke locatie. Er zijn veel verschillende publiekelijk toegankelijke locaties in Apeldoorn waar je kunt lasergamen. Wij hebben de bekendste plekken van Apeldoorn op rij gezet.

Het Stadspark berg en bos in Apeldoorn

Eén van de bekendste plekken waar je een geweldige lasergame strijd kan neerzetten is het stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. De toegang tot dit park is gratis en kent vele wandelroutes. Verder kent het leuke monumenten zoals ‘de stenen bank’ waar koningin Wilhelmina vroeger heeft geschilderd. Deze staat bij de bosvijver.

lasergamen-apeldoorn-zuid-holland-lasergame-huren-locatie-kinderfeestje

Naast veel natuur, bomen en bossen waar je in kunt schuilen en wandelroutes waarop je een ambush zou kunnen opstellen voor de tegenpartij, is er ook nog een geweldige klimtoren, waar je vanaf kunt snipen met je lasergun. De lasergun moet dan wel ver genoeg kunnen schieten, maar met laserguns van Teamtag is dat geen probleem. 

Onze laserguns schieten meer dan 50M ver in tegenstelling tot veel andere laserguns die te huur worden aangeboden. Let bij het huren dus ook altijd op hoever de laserguns schieten en of ze goed werken bij daglicht.

Lasergame in de binnenstad van Apeldoorn

Naast het park Berg en Bos, kun je natuurlijk ook lasergamen in de binnenstad van Apeldoorn. Je hebt daar veel straatjes, winkels, theaters, terrasjes en restaurants. Ideaal om bijvoorbeeld gelijk een restaurantje te boeken bij het lasergamen. 

De deelnemers kunnen op een leuke wijze kennis maken met de stad Apeldoorn. In de straatjes van Apeldoorn kun je schuilen en samen met een team kun je tussen het winkelend publiek je tegenstanders gemakkelijk kwijt raken. De james bond spelvariatie is erg leuk als je lasergame speelt in de binnenstad van Apeldoorn.

Lasergame Apeldoorn thuis bezorgd

Teamtag bezorgt ook in Apeldoorn. Waar je ook woont wij bezorgen aan huis, je hoeft de laserguns dus niet op te halen, dat scheelt je een hoop aan brandstof kosten. Met de brandstofkosten van vandaag de dag ben je hoever je ook woont van een lasergame verhuurder, vaak al snel meer kwijt aan brandstofkosten met halen en brengen van een lasergame. Dan hebben we het nog niet eens over de tijd die je eraan kwijt bent.

Huur grote laserguns voor de laagste prijs in Apeldoorn

Onze grote anti-cheat laserguns kosten slechts 6 euro per dag. Voor deze grote laserguns zijn wij de goedkoopste van Nederland. Je hebt wel lasergun aanbieders die voor een lagere prijs laserguns aanbieden, maar deze werken vaak erg slecht bij daglicht, zijn niet precies en hebben een bereik van rond de 10M in tegenstelling tot onze lasergun PRO die beschikt over een bereik van 50M.

Lasergame in Apeldoorn huren

Voor zowel een kinderfeestje als voor volwassenen of welke activiteit je met wie dan ook organiseert, jouw lasergame in Apeldoorn wordt een onvergetelijke activiteit die iedereen bij blijft. Onze lasergun PRO kun je huren voor €6,- per dag en voor €3, extra kun je de lasergame set uitbreiden met vest. Daardoor kun je ook geraakt worden op de torso, waardoor de lasergame nog spannender en realistischer wordt.

Een lasergame huren is een uitstekende en leuke manier om met anderen Apeldoorn te leren kennen. Onze laserguns hebben geen spelerslimiet, je kunt dus bij wijze van spreken met 100 tegen 100 spelen of 4 teams van 50. Daarom is lasergamen ook één van de beste opties als je zoekt naar een activiteit voor grote groepen.

Laserguns huren in Apeldoorn

laserguns-huren-lasergame-set-kinderfeestje-volwassenen-grote-groot-pistolen-geweren-geweer-pistool-lasergeweer-lasertag-lasershoot
€6,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Lasergame huren met vest in Apeldoorn

lasergame-huren-met-vest-laserguns-lasergeweer-laser-geweer-guns-pistolen-pistool-lasergameset-set-zelf-samenstellen-aantal-huur-verhuur-teamtag
€6 + €3,- per speler
Lasergun PRO (groot)
Voor buiten & binnen
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)

Meest gekozen

Lasergame set met rook in Apeldoorn

lasergame-set-huren-indoor-laserguns-met-vest-en-rookmachine
€9,- per speler + €20,-
Lasergun PRO (groot)
Speel met Anti-cheat
Schiet tot 50M precies
Elkaar raken op lasergun
Elkaar raken op torso (vest)
Creëer sfeer met kleurrijke rook
Advies: Alleen voor binnen