Klein feestje organiseren? Lasergame bezorging!

Het organiseren van een klein feestje kan ingewikkeld zijn. Soms kost het veel geld, kan een feestje snel saai worden en soms ongemakkelijk worden.

Wil je een Klein feestje organiseren, maar ben je er nog niet helemaal uit wat te doen? Laat een lasergame pakket bij jou bezorgen en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collega’s.

Klein feestje organiseren, waarom lasergamen?

Standaard feestjes kunnen saai worden, iedereen weet hoe het gaat: Je drinkt wat, praat wat en hoopt maar op het beste. Dit kan anders.

Ze herinneren jouw feestje

Je kunt een feestje geven waar je iedereen echt goed leert kennen en waar de gasten nog altijd met veel plezier naar terug kijken.

Door te lasergamen leg je de nadruk niet meer op het uiterlijk en het bewust zijn van overkomen. Nee iedereen is bezig met de lasergame: “Hoe werkt dit?” “Oh we gaan beginnen”. “Let’s go”.

Outdoor-lasergame-buiten-lasergamen-set-laserguns-huren-met-vest-nederland-outside-teamtag

Van klanten horen we vaak dat hun vrienden, familie en collega’s nog altijd vragen: ‘Weet je nog dat feestje, toen we gingen lasergamen, dat organiseerde jij toen, weet je nog?” Dat was echt geweldig, wanneer ga je dat nog een keer doen?

Voor ons is dat mooi, want klanten komen daardoor terug. Voor de klant is het fijn, omdat hij/zij leuke feestjes organiseert.

Een klein lasergame feestje organiseren is zo gepiept, is niet duur en kan overal.

klein-feestje-organiseren

Laserfeest in 3 stappen georganiseerd

Kies een datum en laat je lasergame pakket bezorgen
Nodig je vrienden, familie of collega’s uit
Kies een spelvariatie uit de meegeleverde mini-handleiding en het feest kan beginnen
Stel pakket samen en kies datum

Hoe werkt het bezorgen

Zodra je de reservering hebt geplaatst en je betaling is ontvangen, wordt je lasergame-pakket minimaal één dag vóór je reserveringsdatum bezorgd. (of kun je het afhalen)

De dag na je laatste reserveringsdatum stuur je het pakket terug via de meegeleverde retourinstructies (incl. retourlabel) bij het dichtstbijzijnde pakketpunt.

De laserguns en vesten zijn voorzien van opgeladen batterijen. Daarbovenop leveren we standaard reserve batterijen (en reserveguns) zodat je lasergame altijd kan doorgaan.

Locatie voor klein feestje

Lasergamen kan eigenlijk overal, in je eigen huis, in het bos, op een boerderij in een sporthal en zelfs in de stad. Het maakt niet uit, een lasergame organiseren kan overal.

Mocht je er toch nog niet helemaal uit zijn? Bekijk dan hier een lijst met voorbeelden waar klanten hebben gespeeld.

Nog niet zeker?

lasergame-geweren-XL-volwassenen-guns-set